Blogg

Ny bolig - ny oppussing!

Siden sist har vi solgt leiligheten vår og kjøpt oss et rekkehus som vi holder på å pusse opp. Denne gangen har vi håndverkere, men skal gjøre littebitt selv også. Vi legger denne gangen ut før og...

Updates!

Lenge siden siste blogginnlegg, men vi har heller ikke pusset opp de siste ukene:-) Det gjenstår ikke så altfor mye, bare litt dilldall (men som MÅ fikses).Vi har gjort litt da:What do you think?

Morgenstund har gull i munn!

Frokost på verandaen i Onepiece er jo bare supert!Søta:-)

Status 2. mai

For alle som er interessert: Vi benyttet ikke gårsdagen til å gå i tog, men vi kan trygt sidet var arbeidernes dag her. For å oppsummere dagen hadde vi 8 timers arbeid, 8 timers fritid og 8 timers ...

Her bor vi!

En utrolig kul gave fra familien til Camilla!

På shoppern

Nå er tiden kommet for å shoppe inn stæsj:-)Puter, bilder, småmøbler, lamper og andre ting som er spennende å shoppe inn. Her er bilde fra helgen, Camilla på leting på Living:

Status 3. april

På en skala fra 1 til 5, hvor 5 er helt ferdig:Bad: 5Kjøkken: 3,5Spisestue: 4Gang: 4Soverom: 5Stue: 2,5Snitt: = 4God påske!!

Bogstadveien kl 0845 lørdag morgen

Baker Hansen er god å ha en lørdag morgen når oppussing står på agendaen. Kaffe latteog digg frokost:-) Folketomme gater og strålende sol!!

Status 7. mars

På en skala fra 1 til 5, hvor 5 er helt ferdig:Bad: 4Kjøkken: 2,5Spisestue: 3,5Gang: 4Soverom: 4Stue: 1Snitt: = 3,16

Hææ??

Hva skjer her a???Har noen vært på malebutikken alene??
camillaogmaria

camillaogmaria

2, Oslo

Vi blogger om ting og tang som opptar oss i hverdagen, nå er det oppussing som er hot!

Kategorier

Arkiv

hits